Zelený ječmen - Chlorela

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Zelený ječmen

Zelený ječmenobsahuje celou škálu biologicky aktivních látek. Avšak jakákoli z kontextu vytržená účinná látka nebo hodnota jedné mikro či makroživiny nevypovídá o celkovém přínosu zelených potravin pro člověka.
Důležitá je totiž celková souhra a synergie všech látek, nikoliv údaje o hodnotách aktuálně módních účinných složek. Proto se soustředíme nikoli na „výživu čísel“, ale na „výživu souvislostí
“..

O hodnotě nápoje z Ječmene rozhoduje nejen složení, ale i forma zpracování. Ječmen je zpracováván maximálně šetrně, a obsahuje proto široké spektrum živých enzymů.
Díky krátkému, minutovému sušení ve sprayové sušičce při teplotě max. 31 °C je Ječmen „živým
“ produktem.

Enzymatická aktivita byla změřena u 20 známých enzymů, jako např. u superoxiddismutázy, cytochromoxidázy a dalších.




Pro zachování enzymatické aktivity udržujte balení v suchu, chladnu a temnu a při přípravě nápoje používejte vodu studenou, nebo maximálně vlažnou.
Ječmen neobsahuje žádné přísady
, jde o zcela čistý přírodní produkt.

Vysušená šťáva z ječmene neobsahuje lepek (gluten), není pasterován
a je maximálně vstřebatelný.
Dvakrát denně čajová lžička Ječmene .
Zelené potraviny se užívají ideálně nalačno, tedy 30 minut před jídlem nebo 2 hodiny po jídle, vždy však s nejméně hodinovým odstupem od klasických léků.


Zelené potraviny můžeme vnímat jako „koncentrovanou“ zeleninu, proto obecně platí, že dávkování závisí na životním stylu uživatele. Předávkování nápojem z ječmene (podobně jako předávkování zeleninou) nehrozí a poddávkování je zbytečné.



 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky